A coffee break

Lately

blomster hjørnet
et nyt blomster hjørne i det lille hjem…
IMG_1066
3 gode og pæne lakker fra Luxbeauty <3
home
har vist jer små glimt af mit lille hjem…
aquaplus
har talt om at være linsebruger og en rar oplevelse hos optikeren…
pancakes day
spiste pandekager i anledningen af pandekagens dag <3
cakes
den ugentlige dosis af kage og iskaffe, i selskab med de sødeste kollegaer (ahem..2 gange i denne uge)
IMG_1630
er blevet helt forelsket i Mig før dig – bedste bog til dags dato <3

A cake a day, keeps the doctor away Det må vist være de vise ord for i sidste uge.. Jeg har spist frygtelig meget kage, nu hvor jeg tænker på ugen der gik.. Selvfølgelig har jeg prøvet at opveje det lidt med mine løbeture i ugens løb. Og hvad skader en kage? Eller to? Intet, vel? ;-) Jeg føler mig i hvert fald sund og rask – og ingen dårlig samvittighed der lurer. Næh, jeg har det ganske godt, faktisk… ;-)
Det har været en særdeles god uge med møder, afslapning, boglæsning, sove længe, leget med min niece, café hygge med nogle søde kollegaer, gået ture med min søster og på bedste afslutningsvis været til kagebord med den selvsamme søster. Og hvilken fremragende måde, at afslutte en god uge på. Jeg har været glad og en grint en masse.. Jeg går faktisk og smiler ganske meget for tiden, om det er vejret, luften, en sød kærligheds bog eller at livet bare generelt sender søde øjeblikke til mig – det kan jeg ikke svare på! Men det føles ret godt :-)

Denne uge bliver også en rar en af slagsen. Jeg har lidt løse aftaler, færdiglæse ovenstående bog, (jeg kan ikke løsrive mig fra den!) ud og spise med nogle savnede veninder, slappe af og slutte ugen ud med et besøg i vinklubben.. Jeg føler mig helt klar til en ny og dejlig uge..

Har I haft en god uge? Og er I klar til at starte denne uge? :-)

12 kommentarer

 • Karen Vinkel

  Det lyder som en spændende uge.
  Min uge har stået på afslapning og hækling :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Vinkel

  Det lyder som en spændende uge.
  Min uge har stået på afslapning og hækling :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Vinkel

  Det lyder som en spændende uge.
  Min uge har stået på afslapning og hækling :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Det lyder nu også som en rigtig hyggelig start på ugen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde Frederiksen

  Min uge startede ud med en løbe tur. Jeg har planlgt hele 4 løbeture i denne uge. Nu skal kliloerne væk! Så jeg er også klar til en ny uge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde Frederiksen

  Min uge startede ud med en løbe tur. Jeg har planlgt hele 4 løbeture i denne uge. Nu skal kliloerne væk! Så jeg er også klar til en ny uge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde Frederiksen

  Min uge startede ud med en løbe tur. Jeg har planlgt hele 4 løbeture i denne uge. Nu skal kliloerne væk! Så jeg er også klar til en ny uge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Super sejt! Fantastisk gejst og motivation er vejen frem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det lyder nu også som en rigtig hyggelig start på ugen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det lyder nu også som en rigtig hyggelig start på ugen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Super sejt! Fantastisk gejst og motivation er vejen frem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Super sejt! Fantastisk gejst og motivation er vejen frem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A coffee break