RECIPE: Breakfast smoothie

A coffee break

kaffe
cakes2
coffeebreak1
breaks

En helt almindelig søndag eftermiddag.. Eller.. En af de eftermiddage, hvor solen skinner så fint, himmel er blå og vejret er perfekt til en hyggelig gåtur.. Efterfulgt af en kage/kaffe date med en sød søster..
Vi havde længe talt om at vi snart skulle have en kaffe date. Og at det helst skulle inkluderer kage, bevares ;-)
Jeg er stor fan af spontane planer og i dag var bare en af dem.. En hyggelig eftermiddag med snak, hygge og en masse grin.. Det er sådan nogle øjeblikke, der gør dagene ekstra gode og en perfekt afslutning på en god uge.. :-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECIPE: Breakfast smoothie