A little notebook

Look of the day: Fleur de jour

IMG_1538XX
IMG_1574D
IMG_1545X
IMG_1531AD
IMG_1556D
img2
IMG_1550AD
Look of the day: Strik: Minimum, Bluse: H&M, Nederdel: Selected Femme, Pumps: Tamaris, Taske: Octupus, Ur: Marc Jacobs

Nogle gange tror man at foråret er på vej. Og så vælger man jo at klæde sig lidt forårsagtigt, for solen skinnede jo ret så fint.. Altså lige indtil vi skulle tage billeder af dagens outfit.. For det begyndte straks at styrt regne, hvilket man også kan fornemme på nogle af billederne. Men hvad skulle vi gøre? Vi skulle jo bare lige tage et par enkelte billeder. Derefter skyndte vi os hjem i tørvejr, heldigvis inden vi blev gennemblødte.
Men det er altså noget tosset vejr i disse dage. Nu troede jeg faktisk lige, at foråret var begyndt, at vise sig frem. Men istedet for hagler det eller regner i tide og i utide. Forår kom nu!
Apropos dårligt vejr, så var jeg ret klodset og ganske uforsigtig, da jeg cyklede på arbejde igår morges. Altså jeg bemærkede, at der var lidt frostgrader, men jeg havde ikke regnet med, at det ville være så glat på vejene. Så jeg nåede næsten ind på parkeringspladsen på mit arbejde, hvor jeg derefter blev smidt hen af asfalten. Der var POKKERS GLAT!! Klodsede mig var væltet af cyklen. Så der lå jeg med en cykel, taske og bærbar spredt ud omkring mig. Meget pinligt, alligevel! Jeg slap heldigvis med et par hudafskrabninger og lidt øm i den ene side af kroppen. Hvilket desværre har gjort, at jeg er mere øm i dag og det halter lidt med at bevæge min ene arm. Men det går forhåbentlig snart over.
Senere skal jeg nemlig spise med min søde mor og søster og derefter til modeshow.

Må I få den fineste dag. Og pas nu på jer selv ;-)

Hilsen

Klods-Henriette <3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little notebook