A year ago: Juni

RECIPE: Girly strawberry daiquiri

(Indlægget er udgivet i samarbejde med www.shakeit.dk)

IMG_1463X

Sugerør fra LIVINK

Det er fredag og dermed også cocktail aften!! Yay!
Og denne fredag er en lidt girly en af slagsen.. For jeg holder meget af girly stuff som i en lækker rød neglelak og lyserøde balloner til girly røde drinks.
Derfor har jeg denne fredag en kombi af de 2 ting jeg mægtig godt lide.
For jeg kan faktisk godt lide, at inden jeg skal videre til en fest, at nyde et glas koldt hvidvin eller en daiquiri on the side, imens jeg maler neglene. Det giver den rette stemning og gør mig i festhumør inden jeg skal ud af døren. Og så føler jeg mig faktisk ekstra fin, når jeg lige har fået mit “girly-depot” fyldt op! ;-)

Kender I det? Eller er jeg helt alene på skansen om at drikke cocktails og male negle samtidig? Da jeg var lidt yngre og var lidt mere erfaren indenfor bylivet, der var vi en flok tøser der altid fulgtes i byen og der blev dullet op til den helt store fest. Så imens vi var en smule snelret og kom i tanke om at med lidt alkohol i blodet, så var det det bedste tidspunkt at lægge neglelak på. Vel at mærke, at man måske ramte lidt ved siden af med neglelakken. ;-) Men selvom det virker ret så tosset at vi gjorde den slags dengang. Så mindes jeg alligevel at der var en helt bestemt hygge omkring os. Der var en rigtig piget stemning, imens vi sad der og lagde neglelak i en lidt beruset tilstand. Åh nostalgi fra den bedste side <3

Nå, det var jo egentlig Strawberry daiquries det skulle handle om! Jeg har min helt egen måde at lave daiquiries på. Man kan vælge at følge denne oprindelig opskrift eller man kan vælge at skifte et par ingredienserne ud og følge min opskrift, som I finder under billedet her ;-)

IMG_1485X

Du skal bruge:

  • 4 cl  cointreau
  • 2 cl Rose’s Strawberry
  • 2 cl jordbær monin
  • En håndfuld friske jordbær (frosne kan også bruges, dog undlad isterningerne)
  • 1 tsk honning
  • Isterninger

 

Kom alle ingredienserne i en blender og blend til det har en cremet konsistens. Hæld massen op i et par cocktail glas og pynt evt. med fine sugerør eller en skive lime.

SKÅL!

IMG_1539X

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A year ago: Juni