3 hairtutorials

3 hairtutorials

bohemian-triple-braid

Bohemian Triple braid – en super nem frisure, find videoguiden HER

boho-braided-headband

Boho braided headband – simpel og enkel opsætning på 5 min. Se videoen HER

bohemian-updo

Bohemian braid updo – en super nem og anderledes knold. Se videoen HER

 

I hele december måned vil jeg komme med mine tips til hår, makeup og outifts til årets julefester.
Jeg har fundet 3 af mine hairtutorials, som tidligere har vist sig at være populære, så jeg tænkte at det var på tide med et repost. Måske I kan finde inspiration til håropsætninger til julefrokosten? Videoerne er egnet til skulderlangt og mellemlangt hår – så der er burde være lidt for enhver smag :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 hairtutorials