Tapas NIGHT

NEW IN: Allen Georgette vs. Ganni

Afiliate link: Kjole: Ganni

Der er forårsfornemmelser i luften og solskinnet vil ingen ende tage – så er det vel også på tide at shoppe det første forårs item, ikke? Jeg har i alle tilfælde købt denne fine kimono kjole fra Ganni. Jeg har i mange år været ret fan af blomsterprint, men intet slår blomsterprintet i år. Jeg er så vild med boheme-stilen der er tilbage og jeg kan næsten ikke vente med at hoppe i sommerkjoler til forårsfesterne, strandture og forhåbentlig en rejse sydpå til sommer. Jeg vil bruge kimonoen som en kjole med bindebånd og som en åben kimono.

Jeg glæder mig til at vise jer den på – måske jeg endda kan få lokket kærestevennen til at tage outfitbilleder, nu hvor vi alligevel er i de københavnske gader i weekenden ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tapas NIGHT