Cowboy nederdele

Negle: 7 days with depend

IMG_4376X

Jeg bliver aldrig træt af en god klassisk rød neglelak. Det må være et af de mest tidsløse neglelakker, som bare aldrig går af mode. Eller det håber jeg i hvert fald ikke ;-)

Jeg holder nemlig ret meget af rød neglelak, skulle jeg hilse og sige! Jeg synes det er noget så fint og elegant. Og på samme måde kan dresse det op til en vild fest eller dysse det ned til almindelig hverdag. Og selvom der er tusindvis af nuancer af den røde farve, så holder jeg nu allermest af den klassiske røde farve.

Jeg har været så heldig at modtage en hel kollektion fra Depend Cosmetic fra deres 7 days kollektion. Kollektion bærer præg af at neglelakken skulle være holdbar nok til en hel uge uden skavanker. Og da jeg bruger mine hænder meget til hverdag, så skulle det nu alligevel komme an på en prøve om det nu kunne passe ;-)

 

 

IMG_4328X

Jeg lagde neglelakken på i torsdags efter sidste uges torsdagsnegle og har nu givet den 7 dage til test.
Nu sidder jeg jo på kontoret til hverdag og taster løs på et tastetur mange timer i løbet af en arbejdsdag. Derudover bruger jeg også gerne 2-3 timer derhjemme foran en computer og taster løs. Så neglelakken har været oppe mod nogle hårde timer.

I dag har jeg stadigvæk neglelakken på, men jeg må dog indrømme at lakken har fået de sædvanlige “slidte tipper”. Altså at neglelakken er skallet af på den yderst kanten af neglen. Dette tror jeg er helt normalt. I hvert fald for en kontormus som jeg.

Så jeg vil nok give neglelakken en 7’er ud af 10 stjerner. Den var både nem at påføre og så var den yderst dækkende allerede ved første lag. Jeg valgte at lægge to lag neglelak, da jeg altid finder det pænest og så forlænger man gerne neglelakken et par dage.

 

IMG_4333X

Jeg har brugt farven Bulletproof, som er den klassiske røde farve og har påført 2 lag af lakken. Denne uge har jeg valgt ikke at bruge nogen under eller overlak, da jeg ville teste neglelakkens egen holdbarhed.

IMG_4372X

Indlægget er udgivet i samarbejde med Depend Cosmetic

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cowboy nederdele