LOOK OF THE DAY: Black sunday

Sprød pizza med laks og spinat

I sidste uge delte jeg den nemmeste (og lækreste!!) opskrift på pizzadej. En forholdsvis nem og hurtig pizzadej at forberede. Og som jeg jo nu har lovet jer, så kommer vi nu til fyldet ;-)

Mulighederne er mange og man kan jo vælge alle sine yndlings ingredienser, hvis man har allermest lyst til det. Jeg er dog stor fan af konceptet less is more, især hvad angår pizza! ;-)
Jeg tror at lige præcis denne pizza er gået hen og er blevet en af mine yndlings pizzaer.

Så hvis I har lyst til at imponere vennerne eller familien med ultra lækre pizzaer til en god flaske rødvin, så læs med her.

Jeg har valgt at toppe denne pizza med laks, spinat og mozzarella. Super simpelt og utrolig smagfuld! Ellers kan man også vælge at pynte pizzaen med mozzarella og bage pizzaen færdig og tilsidst pynte med parmaskinke og rucola. Mm… Den må jeg vist hellere prøve næste gang ;-)

Opskriften finder du herunder.

Opskriften er nok til 4 pers.


Opskrift på pizzadej HER.

Du skal bruge:

  • Ca. 2,5 dåser tomatpure
  • 4 tomater
  • 200 g spinatblade
  • 1 tsk ekstra jomfruolivenolie
  • 300 g laks
  • 200 g mozzarella
  • Havsalt og friskkværnet peber

Del dejen i 4 boller og rul dem til tynde bunde.
Fordel tomatpureen over bundene. Skær tomaterne i meget tyndeskiver og fordel dem oven på tomatpureen. Bag pizzaerne ved 230 grader i 6 minutter.
Kom spinaten i en gryde med olie, salt og peber. Sørg for at røre rundt, så spinat samler sig i bunden. Put derefter spinaten i en sigte til afdrypning.

Fordel derefter spinaten over pizzaen efter den har været i ovnen. Skær laksen i tern og fordel den over spinaten. Drys tilsidst med små stykker mozzarella og krydr med oregano. Bag pizzaerne færdige ved 230 grader i yderligere 6 minutter.

Vi valgte at bage 1 pizza ad gangen. På den måde kan du hapse små sprøde slices og nyde et glas rødvin imens du forbereder den næste pizza.

Velbekomme!

Pizzabunden bliver allerbedst, hvis man bager pizzaen på en pizzasten. Sådan en kan købes i de forskellige supermarkeder. Eller HER  til kun 119 kr.   Blot et tip :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Black sunday