Ready for V.A.C.A.T.I.O.N

Hurtig og nem iskaffe

Selvom jeg nu allerhelst vil lave tingene fra bunden, så må jeg også erkende at når det kommer til sommervarme og lav energi, så er det OKAY at snyde lidt. For faktisk har jeg allerede lagt en rigtig god og nem opskrift på iskaffen op her på bloggen.

Meeeen så var det jo lige at jeg var forbi min lokale stamcafé, hvor kvinden bag disken fortalte mig den hemmelige opskrift på iskaffe! Og ved I hvad? Det er slet og ret snyd – meeeen det smager altså SÅ godt, at selv jeg kunne finde på at lave den nemme opskrift. Hvilket jeg selvfølgelig gjorde forleden dag. Og jeg må indrømme, at selv i sommervarmen så var det altså dejligt med en enkel og simpel opskrift på iskaffen.

Det er denne dåse Frappe blended Mocha Mix, som udfører miraklet! Jeg er usikker på hvor det kan købes henne, men mon ikke google kan hjælpe lidt her?

Jeg gav ca. 90 kr. for næsten 400 g, hvilket jeg egentlig synes er en fair pris.

Se med nedenfor, for at få den ultra nemme opskrift ;-)

Du skal bruge:

  • 50 g pulver Frappe Blended Mocha Mix
  • 125 ml vand
  • 125 ml mælk
  • 10-15 isterninger

 

Kom det hele i en OBH twister blender (en hvilken som helst blender kan nu også bruges – denne størrelse er dog bare ideel) og blend til det har den rette konsistens. Jeg kan godt lide at den er fast og frossen, så holder den nemlig lidt længere ude i solen. Og nå ja, så smager den også mindre af kaffe ;-) hehe!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for V.A.C.A.T.I.O.N