GIVEAWAY: Hårpleje til vinterhåret!

Når Valentin flyver forbi!

Når Valentins dagen ikke lige gik efter planen…

Som I nok kan huske, så skrev jeg et blogindlæg i går, hvor jeg delte mine planer for Valentins dag.
Efter planen skulle jeg ud og spise med Hr. Skov og fejre selve Valentins dagen, men egentlig også bare have lidt kærestetid sammen. Da vi begge er nogle travle mennesker, så er det vigtigt at man af og til lige har en kæreste aften eller blot lidt kærestetid, hvor man har overskud og tid til at værdsætte hinanden og lad kærligheden blomstre lidt igen :-)

Og ovenstående lød jo bare helt perfekt. Altså indtil min hoste og forkølelse tog over. For egentlig har jeg gået med en ordentlig om gang snue siden weekenden og det er som om at den forfærdelig hoste ikke rigtig vil slippe mig.
Så jeg bestemte mig for at aflyse vores middags date – dog ikke med min gode vilje!
Nu var der jo endelig en god undskyldning, for at invitere Hr. Skov ud ;-)

Men istedet for en fancy dinner, to-lys-på-et-bord-lignende-date, så blev det i stedet en sofa date! Vi bestilte lidt take-away og så blev den romantiske valentins date skiftet ud med hjemme-middag med medbragt mad ;-)
Og senere mig liggende og snork-boble på sofaen, imens Hr. Skov sad alene! Vildt romantisk, ikke? ;-) haha..

Alting kan ikke være ligeså lyserødt som det lyder til – og derfor fik jeg lyst til at dele min bagside af Valentins dag!
TRO MIG – det kan ske for enhver – selv mig! ;-)

Men når en sød kollega i dag mindede mig om at min stemme lyder ret sexet som hæs – så kan jeg da godt beholde min hoste lidt endnu ;-) ha ha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Hårpleje til vinterhåret!