LOOK OF THE DAY: MISS MUSTARD

A YEAR AGO: OCTOBER

var klædt i blåt i blåt ;-)

Avra, hvor havde jeg det altså lækkert i oktober måned for et år siden. I alle tilfælde at dømme ud fra hvad jeg lagde på bloggen. Tur til Sverige, spa ophold, lækre efterårs opskrifter, nogen troede jeg var gravid og besøgte skønne Samsø og København.

Men egentlig var det også en måned der var på prøve. For i september sidste år havde et lille styrt, hvor jeg slog hovedet gevaldigt. Og derfor var oktober måned også den første rigtige måned hvor jeg var ude og omkring, og hvor tiden ikke blev brugt hjemme i min lille oste klokke ;-)

Denne oktober måned i år slår altså lidt oktober måned sidste år – altså lige udover turen til Sverige, den ville jeg nu altså gerne på igen – måske man bare skulle leje et sommerhus i Sverige? Ikke en dum ide ;-)

I kan se mere fra min oktober måned HER.

havde en hær af rullekravebluser og delte et issue om mænd og detajler ;-)

lunede mig på cremet kartoffelsuppe – se opskrift HER

Slængede mig på en stor balkon i det skønneste efterårs outfit :-)

Prøvede også kræfter med en ny opskrift på en sund rødbedesuppe

skrev et indlæg, hvor folk troede at jeg var gravid! Læs mere HER.

besøgte skønne Falkenberg Strandbad – læs om hele turen HER.

og drak champagne på en højhellig onsdag i ugens Lately ;-)

var for første gang ude efter mit lille styrt sidste år…

og tog på besøg på skønne lille Samsø

blev “skamferet” og blev underholdt imens jeg lå syg ;-)

delte opskriften på de klassiske pandekager ;-)

delte min lille guide til den perfekte luksus hjemmespa, se den HER

delte lidt om min såkaldte pandehår situation ;-) haha..

tog til press days og fortalte lidt om hvad press days egentlig er…

var endnu engang klædt i et blåt suit ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: MISS MUSTARD