LATELY

LOOK OF THE DAY: HOLIDAY KID

Reklame links: Strik: HER // Nederdel: HER // Støvler: HER // Taske: HER //

Endnu en gang beklager jeg altså stilheden her på bloggen. Men vi er stadigvæk uden internet, så det giver lidt problemer med at få arbejdet lidt her på bloggen. Men jeg er blevet lovet at det skulle virke igen i morgen, så det håber jeg på. Ellers kunne det blive en ret laaaaang juleferie uden internet ;-)

Apropos juleferie, så er jeg en glad jule lykke filidus, som netop er gået juleferie i dag! YAY!
Jeg kan ikke vente med at få slappet af i min lange juleferie og få besøgt veninder, familier og ikke mindst få fejret både juledagene og nytårsaften! Jeg tror helt bestemt at vore Normann rullebord, bliver glad for at blive luftet lidt med nytårs cocktails til nytåret ;-)

Og så er der dømt kærestehygge i aften, hvilket jeg har glædet mig til! Det er jo vigtigt at nyde de små øjeblikke, specielt her i julen :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY