SATURDAY SHOPPING: RABATKODE TIL NA-KD

LATELY

img_2442x

Sidste uge i april har forløbet sig ganske fint. Udover et par nedture, så artede ugen altså rigtig fint. Jeg har spist hveder, (med masser af smør!!!) slappet af, været på barselsbesøg hos en sød veninde og hendes baby, læst en hel bog færdig (mere om det i næste uge) og haft et par spændende blogmøder. Søndagen er sluttet af med Flea Market nede i byen, hvor der blev ryddet lidt ud i garderoben ved hjælp af både kæreste, søster og mor. Alle 3 har været ekstra over mig, så jeg har egentlig brugt det meste af dagen på en liggestol, imens de solgte min ting for mig – sødt, ikke? Sådan er det åbenbart, når man er gravid med plukveer!

Den kommende uge kommer til at bestå af ganske få planer, grundet at jeg skal lære at tage den mere med ro og derfor må et par punkter streges på listen over aftaler, men ellers har jeg, udover det daglige trummerum og pligter, en hyggelig madklub i vente med veninderne og en 30 års fødselsdagsfest med en flok tøser! En god uge, hvis jeg selv skal sige det! :-)

Hvis I har lyst til at lære mig bedre at kende, så har søde Emma interviewet mig på ovre på hendes blog, HER, hvis I har lyst til at læse med :-)

God søndag! <3

img_2521x

Årets første jordbær og jeg er vild med det! <3

img_2045x

Bløde og lækre bananmuffins, find opskriften HER.

 

img_2526x

Vores “lille” chiliplante har fået chili babyer, så nu er det i gang med spicy food! yay!

img_2546

Der er blevet brugt tid på at plante sommerblomster, som forhåbentlig varer helt frem til termin ;-) 

image1-3x

Når man fejrer en vellykket scanning med is – what else?

is

Første dag hvor Miss Preggo sådan rigtig var udenfor efter et par dage hjemme!

is1

Søndagen slutter med en velfortjent is efter Flea Market – og ja det er endnu en is på kontoen ;-) 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY SHOPPING: RABATKODE TIL NA-KD