NEMME BANANMUFFINS
Når jeg skal bage noget hurtigt og lækkert til min søde tand eller spontane gæster som lige stopper forbi min vej, så hopper jeg altid på den nemme æbletærte, som btw er temmelig nem at lave og man har næsten altid ingredienserne i skuffen. Og ellers hvis jeg har et par modne bananer liggende, så bliver det de her nemme bananmuffins som kommer på bordet. I kender dem sikkert, de nemme og lækre bananmuffins, som alle stortset kan lide. Og hjemme hos os er det ingen undtagelse. :-)
Jeg ved at der sikkert er et hav af opskrifter på bananmuffins på nettet, men jeg tillader mig nu alligevel at dele min nemme opskrift.
De her basser er med chokolade og minimalt sukker – blot et lille tip ;-)
Måske de skal bages her i Store Bededags ferien?
NEMME BANANMUFFINS
Ca. 16 stk.
Du skal bruge:
- 3 æg
- 200 g hvedemel
- 100 g chokoladeknapper fra Odense Marcipan
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 2 modne bananer
- 150 g smeltet smør
- 100 g sukker
Pisk æg, vaniljesukker og sukker til hvidt og skummende. Kom hvedemel, bagepulver og smeltet smør og pisk videre. Mos bananerne med en gaffel og tilsæt dem i dejen med chokoladeknapperne. Rør rundt og kom det i 16 muffinsforme.
Bag muffins ved 200 grader i ca. 20 min.
Lad muffins afkøle og spis dem med et glas koldt iskaffe, opskrift HER.
De ser super fantastisk ud og dem gad jeg gerne sætte tænderne i :)
http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk