12 FORÅRS ITEMS UNDER 500 KR.

LOOK OF THE DAY: TRENCHY FRENCHY

img_9978x

Trenchcoat: HER// Kjole: HER// Taske: HER// Solbriller: HER//

Hver gang jeg deler et nyt outfit på bloggen, så får jeg helt lyst til at hoppe i det samme outfit igen. Denne gang må vist være en undtagelse – desværre! Jeg er simpelthen hoppet i en kjole og bare stænger i dag, hvilket nok kom bag på flere kollegaer og forbipassende personer. Men jeg må nok erkende at mine hormoner raser lige i øjeblikket og jeg er begyndt at få det varmt, sådan ret varmt! Og da solen skinnede fra morgenen af, så så jeg mit snit til at vise mine bare ben frem, vel at mærke et par blege ben ;-)

Men jeg kan nu altså også godt lide kjolen på billederne. For faktisk er det en helt normal kjole, som blot har det perfekte snit hvis man også er gravid ;-) Jeg glæder mig i hvert fald også til at bruge den efter endt graviditet. Det er nok mit største dilemma i øjeblikket, nemlig at købe ventetøj, som jeg også kan bruge efter graviditeten, da jeg jo gerne skulle føde sidst i juli, start august – og der skulle det jo stadigvæk gerne være sommer ;-) Ikke?

Nå jeg er egentlig på vej ud af døren. Jeg har en dinner og bif date i aften og ser frem til at se filmen The Post – mon I har set den?

Hav en dejlig aften <3

img_9922x img_9992ximg_9930x img_9973x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 FORÅRS ITEMS UNDER 500 KR.