20 % OFF ASOS ACCESSORIES

GAVEIDEER TIL MORS DAG + RABATKODE TIL MOODINGS

collage-25

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER//  6. HER//  7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Selvom I sikkert ikke sidder indenfor i dag og læser blogs, grundet det utrolige lækre sommervejr! Så vil jeg nu alligevel selv stikke hovedet herind og tippe jer om nogle ret fine gaveideer til Mors Dag næste søndag. Og også dele den lækre rabatkode til en af mine favorit webshops Moodings. Du kan nemlig spare hele 25 % på dit køb ved brug af koden BIRTHDAY25 ved checkout. Tilbuddet gælder indtil søndag kl. 23.59.

Mors Dag for mig er ret vigtigt at fejre. Vi plejer altid at besøge min mor med blomster og gaver på selve dagen og hygge lidt ekstra om hende. Hvor fedt er det ikke lige, at man markerer en dag, som kun skal bruges på at fejre og ikke mindst hylde ens mor? Altså jeg er med på, at det burde vi gøre hver dag, men ærligt talt, får vi virkelig gjort det? Og har man tiden til det længere? Måske ikke, så derfor udnytter jeg at der er en særlig dag, hvor jeg kan få lov til at overraske hende og vise hende hvor meget jeg værdsætter min søde Mutti. :-)

Faktisk har jeg tidligere fortalt historien om min mor og jeg HER. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % OFF ASOS ACCESSORIES