10 LÆKRE COCKTAILS TIL JULEFESTEN

LILLE JULEAFTEN + LIDT OM ET VÆDDEMÅL

Helt ærligt, ikke? Så har jeg glædet mig til at holde juleferie med cykelrytteren. EN HEL UGE!! :-)
Jeg gik jo desværre glip af juleferien sidste år – så nu tager jeg revanche!

Jeg glæder mig til at nyde julen og ikke mindst juledagene med ham. I går var vi forbi til lidt julehygge hos min mor, og det slog mig at min lille søn pludselig forstår lidt af hvad julen betyder. For straks “dansede” vi for sjovt rundt om juletræet – okay nogle hoppede mest, men hvem tæller ;-) hehe..
Han er vild med julesange, pebernødder og så render han rundt med sin lille nissehue det meste af tiden ;-) Øj jeg kan næsten ikke vente med fejre julen med min lille nisse, som OVENIKØBET KAN GÅ ;-) Ja, hvis I ikke følger med på Instagram, så kan jeg næsten ikke være i mig selv over stolthed over min lille søn altså! Han begyndte at tage sit første skridt d. 1. december og wupti 11 dage senere gik han rundt inde i stuen og selvfølgelig med en kiks i hver hånd ;-) haha..
Apropos det der med at cykelrytteren går. Faktisk havde jeg et væddemål kørende med Hr. Skov, om hvornår cykelrytteren ville begynde at gå, Vi var begge to ret sikre på, at det først ville blive til januar. Men for at gøre ventetiden lidt sjovere, så lavede jeg et væddemål, om cykelrytteren ville begynde at gå inden juleaften.

SÅ, vi aftalte, at hvis cykelrytteren kunne gå inden juleaften d. 24. december, så skulle Hr. Skov vinterbade. Og tjah, hvis ikke, så skulle jeg vinterbade! AV – Kan I gætte hvem der har vundet væddemålet? ;-) ha ha.. Lad os bare sige, at jeg glæder mig til at se Hr. Skov vinterbade her i juledagene ;-)

Nå nok om vores tossede væddemål ;-)

Vi har brugt dagen på at kigge på julelys i nabolaget. Christian er helt betaget af julelys og siger “wooow” og “lyyyys” hver gang han ser lys. Det er virkelig hyggeligt og jeg kan genkende den “barnlige” følelse, når man ser julelys for første gang. Derfor ved jeg også, at det bliver en fantastisk jul med min lille søn. Jeg synes i hvert fald, at julen er blevet mere speciel og hyggelig, nu hvor vi har cykelrytteren. Og jeg glæder mig til at opleve alle de hyggelige juletraditioner sammen med ham :-)

Senere kommer Hr. Skov hjem fra arbejde og så smutter jeg hjem til min mor. Vi har en årlig tradition lille juleaften, hvor vi spiser sammen og spiller spil og julehygger. Det plejer at være super hyggeligt, og da jeg jo gik glip af det sidste år, så har jeg “fået lov” til at smutte derhjem for et par timer i aften :-)

GLÆDELIG LILLE JULEAFTEN <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 LÆKRE COCKTAILS TIL JULEFESTEN