JULEGAVE SHOPPING - SÅDAN UNDGÅR DU SHOPPING STRESS

VLOG: DENGANG JEG LAVEDE VLOGS OG VAR I JULEHUMØR

Billedet er 3 år gammelt. Dengang jeg havde ALVERDENS tid til at lave vlogs og utallige blogindlæg. Og alligevel havde jeg ikke ret meget tid og jeg kan endda huske, at jeg havde et stramt program som hed arbejde, blogarbejde, kaffedates flere gange om ugen og åbenbart også tid til at filme vlogs ;-)
3 ÅR SENERE…..
Ahem…. Jeg skynder mig hjem fra kontoret, for at besvare et par emails, rydde op efter en travl morgen og så skynder jeg mig videre for at hente cykelrytteren i vuggeren. Hjem og lege 1 times tid med ham, så laver vi aftensmad og leger videre inden cykelrytteren får et bad og så i seng. Bum… Det var den dag!
Ja jeg må da indrømme, at jeg af og til savner tiden før, hvor jeg havde mulighed for at lave ALT MULIGT uden at skulle være på et bestemt sted eller tidspunkt.
Meeeen jeg er nu også ret glad for der hvor jeg står i dag. Med en skøn cykelrytter og livet som mor. For ØJ jeg elsker det! Og tjah så blev det vist ikke til mere end en VLOG fra 3 år siden.
Men hey – jeg synes nu alligevel at jeg ville dele videoen med jer, nu hvor det lige præcis er 3 år siden jeg fik filmet ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVE SHOPPING - SÅDAN UNDGÅR DU SHOPPING STRESS