A view from London

New in

stilleben

Godmorgen søde læsere
Jeg nyder at det er lørdag og det er morgen! Jeg er helt alene hjemme her til morgen og nyder en lækker morgenmad og stilheden. Findes der noget bedre end en lørdag morgen hvor man har tid til at nyde en god morgenmad, nå at læse forskellige blogindlæg og lyt til Mads og Monopolet? Jeg er i hvert fald fan ;-)
Over morgenmaden faldt jeg dog over disse super fine billeder som vil passe perfekt ind i min nye lejlighed. De er enkel og stilrene, samtidig vil de ikke virke alt for voldsomme ind til mit ellers farverige og hyggelige hjem. Så de blev bestilt hjem her til morgen og jeg glæder mig til at få dem leveret og hængt op i lejligheden i næste uge :-)
Billederne er fra hjemmesiden www.stilleben.dk som laver de flotteste ting. De har alt fra pyntesager til udendørsting. Jeg kan specielt godt lide www.stilleben.dk, da de formår at skille sig ud fra mængden af bolig hjemmesider. De har helt specielle og finurlige ting, som vil passe ind i alles hjem. :-)
Hvad synes I om billederne? :-)

Jeg håber I har fået en god start på weekenden. Min weekend står på cafebesøg, ( har haft cravings hele ugen efter cheesecake og varm chokolade) pakke mine ting i flyttekasser, have solgt nogle mine ting inden jeg flytter, løbe ture i skoven og få styr på nogle mindre sjove ting ;-)

12 kommentarer

 • Maja Knudsen

  Det er også min morgen rutine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Knudsen

  Det er også min morgen rutine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Knudsen

  Det er også min morgen rutine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Ih det er altid så sjovt at høre at jeg ikke er den eneste der kan nyde en dejlig lørdag morgen :-) Jeg håber du nåede at nyde din morgen – det må være rart med sådan en morgen rutine :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Weesk

  De ser smarte ud, men hvorfor lige “r” og “y”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Weesk

  De ser smarte ud, men hvorfor lige “r” og “y”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ih det er altid så sjovt at høre at jeg ikke er den eneste der kan nyde en dejlig lørdag morgen :-) Jeg håber du nåede at nyde din morgen – det må være rart med sådan en morgen rutine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ih det er altid så sjovt at høre at jeg ikke er den eneste der kan nyde en dejlig lørdag morgen :-) Jeg håber du nåede at nyde din morgen – det må være rart med sådan en morgen rutine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tjah det er jo et godt spørgsmål ;-) Dog må jeg indrømme at jeg faktisk ikke kiggede så meget efter bogstaverne, men mere baggrundsfarven på billederne ;-) Så det er faktisk ret tilfældigt at det blev til RY ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tjah det er jo et godt spørgsmål ;-) Dog må jeg indrømme at jeg faktisk ikke kiggede så meget efter bogstaverne, men mere baggrundsfarven på billederne ;-) Så det er faktisk ret tilfældigt at det blev til RY ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Weesk

  De ser smarte ud, men hvorfor lige “r” og “y”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tjah det er jo et godt spørgsmål ;-) Dog må jeg indrømme at jeg faktisk ikke kiggede så meget efter bogstaverne, men mere baggrundsfarven på billederne ;-) Så det er faktisk ret tilfældigt at det blev til RY ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A view from London