Forgotton gardens

Looking back

looking back
Hvor var det dog skønt at vågne op til et sne landskab imorges. Den første sne er faldet her i midt Jylland og hvor er det dog hyggeligt! Julen er jo lige om hjørnet og derfor synes jeg at det er ret hygsomt med en smule forskud på julestemningen, nu hvor vi har fået sne ;-)
Men det fik jeg til at tænke imorges at tiden løber nærmest fra mig. Der er under 10 dage til det er den 1. december og jeg synes næsten lige at sommeren er slut. Det går alt alt alt for stærkt. Så da jeg på cykelturen imorges kunne mærke den kolde vinterkulde, så kom jeg til at tænke tilbage på sommeren. Sommeren hvor jeg var i Spanien med en veninde og i London med en anden veninde. Det var klart nogle af mine højdepunkter i sommers. Jeg savner at kunne stå tidligt op og løbe langs de spanske strande, spise den bedste burger nogensinde, trisse rundt i nederdel og bare ben og nyde solskinnet. Jeg savner varmen og den dejlige tan man fik, men jeg glæder mig også til at kunne hygge med varme drikke og putte med dyner og tæpper igen. Men jeg har slet ikke haft tid til at nyde efteråret sådan helt rigtigt. Så dette indlæg er ligeså meget for min egen skyld, for lige at minde mig om de gode tider og varme solskinsdage. Jeg er en glad pige med dejlige mennesker omkring mig :-)

God vinterdag til jer alle, om i har fået sne eller ej ;-)
bloglovin

6 kommentarer

 • Didde

  Det første billede er fedt. Er det et du selv har taget eller er det taget fra nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Det første billede er fedt. Er det et du selv har taget eller er det taget fra nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Det første billede er fedt. Er det et du selv har taget eller er det taget fra nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Ja det er et jeg selv har taget. Billedet er fra en lille gade i Alcudia :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ja det er et jeg selv har taget. Billedet er fra en lille gade i Alcudia :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ja det er et jeg selv har taget. Billedet er fra en lille gade i Alcudia :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forgotton gardens