Look of the day: Cold and mixed

Behind the scenes

behind

Jeg sad forleden og kiggede gamle billeder igennem og ligeledes for at ryddet op i alle mine billeder.
Og så faldt jeg over dette sjove billede, hvor min kære nevø hjælper med at holde min jakke. Han var en fantastisk lille hjælper, da han havde sommerferie og synes det var lidt spændende at være med til at tage billeder. Så han rendte rundt som en eller anden assistent og hjalp med at holde mit tøj. Han er nu den dejligste nevø, som allerede nu har spurgt om han må komme i praktik hos mig , så kært! ;-)
Men dette billede og mange flere, er jo bare et bevis på at det ikke altid er perfekte billeder der bliver taget, når der bliver taget billeder til bloggen. Jeg har til tider måtte slette alle billeder af et look, da billedet enten er for sløret eller der ikke findes et billede, hvor jeg har åbne øjne ha ha ha.. :-)
Hvad synes I? Og kunne I tænke jer flere grin af mine tossede billeder? :-)

bloglovin

 

12 kommentarer

 • Tina Celik

  Hæ hæ den var sjov. Mere af det, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Celik

  Hæ hæ den var sjov. Mere af det, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Ha ha det er et godt indslag ;-kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Ha ha det er et godt indslag ;-kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Tak for dagens grin. Fedt at se at du også kan være fjollet og have humor. Jeg vil gerne se flere billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Tak for dagens grin. Fedt at se at du også kan være fjollet og have humor. Jeg vil gerne se flere billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Hi hi dejligt at høre.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Hi hi dejligt at høre.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg har en sjov sans for humor, så mere vil komme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg har en sjov sans for humor, så mere vil komme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Cold and mixed