Sneak peak: Chic winter

Look of the day: Chic winter

lookchic1

Look of the day: Sweater: A question of, Kjole. H&M, Støvler: Bianco, Armbånd: Marklund, Pandebånd: Homemade

Første dag i vinterferien skal da lige starte med billeder af lidt sne og et outfit – det er vel meget passende, ikke? :-) Jeg har ferie hele ugen og jeg har glædet mig til denne ferie! Jeg har booket alle dage med alle mulige dejlige planer. Men mest glæder jeg mig til at komme afsted i sommerhus med min familie. Nogle dage hvor man kommer lidt væk fra hverdagen og bare kan nyde rigtig sommerhushygge :-) Så der er lidt at se frem til, så at sige.
Jeg vil smutte igen, men vender tilbage imorgen med en hair tutorial – jeg håber I vil kunne lide den :-)

 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peak: Chic winter