Hello there

Lately

 

latelynegle
…..har jeg vist lilla negle og en masse fine ringe.

halvmarathon
…..gennemført mit første halvmarathon – som blev afsluttet med et knus fra min mor

barnedaab
……været gudmor til en meget hyggelig barnedåb.

Når dagene flyver afsted og tiden bliver brugt på ferie relaterede planer (solskin, is spisning, strandture osv.) så glemmer jeg af og til at jeg har mange billeder af de forskellige ting. Jeg render jo altid rundt med en eller anden form for kamera. Så jeg synes det er noget så hyggeligt at kunne bevare nogle af de øjeblikke i hverdagen. Men da det er et par uger siden sidst, så tager vi lige Lately oplæggene over to gange. Dermed er dette 1. del ;-)

Jeg gennemførte mit første halvmarathon for et par uger siden, og hvilken følelse. Jeg havde brugt et par måneder med intens træning af løb, for at nå mit mål. Nemlig at løbe et halvmarathon. Så da jeg ramte målstregen, var jeg både meget træt og lidt forvirret. Så jeg var heldig at have min mor til at stå ved målstrengen og tage imod med et varmt knus. Muligvis derfor jeg ser ret kvæstet ud på billedet ovenover hehe ;-) Så nu har jeg fået blod på tanden og er allerede ved at planlægge mit næste halvmarathon. :-)
Efter at have løbet mit halvmarathon, så skulle jeg til barnedåben dagen efter hos min søde lille niece, hvor jeg var så heldig at få æren af at være gudmor. En meget speciel ting for mig :-) Så jeg trådte op med kjole og på stilletter på ret ømme ben, men hvad betyder det, når man skal til fest ;-)

Apropos negle, så vil I komme til at se mere til forskellige lakker og ny måder at kunne bruge jeres lakker på – lige her på bloggen. Så kig endelig ind, hvis I mangler inspiration til negle :-)

Nu vil jeg ud og nyde solskinnet! God weekend og ferie til jer, der forhåbentlig snart får sommerferie :-)

12 kommentarer

 • Sanna Hegl

  Godt løbet. Det er super sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanna Hegl

  Godt løbet. Det er super sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det er nogen pæne billeder du tager. Hvilket kamrea bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det er nogen pæne billeder du tager. Hvilket kamrea bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanna Hegl

  Godt løbet. Det er super sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det er nogen pæne billeder du tager. Hvilket kamrea bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak, det var sødt skrevet. Jeg bruger et canon kamera. Modellen hedder 100D :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak, det var sødt skrevet. Jeg bruger et canon kamera. Modellen hedder 100D :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak, det var sødt skrevet. Jeg bruger et canon kamera. Modellen hedder 100D :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello there