Giveaway: Ziito

Interior inspiration

_R5A6701
_R5A6754
_R5A8359_new
_R5A8105
ferm
19_4129
IMG_7890
IMG_8114
Wallpaper_IMG_8178 Billeder venligst udlånt af Ferm Living

Jeg elsker at blive inspireret af andres boligindretning og samtidig give mig nye ideer til hvordan jeg kan indrette mit hjem. Jeg er dog for længst flyttet ind i min lejlighed og næsten alle møbler er på plads. Men jeg kan nu alligevel godt lide at mit hjem afspejler mig og min stil. Jeg kan godt lide at indretningen passer til personen i hjemmet. Samtidig kan jeg godt lide at stilen holdes simpelt og muligvis også praktisk. Nu er min lejlighed en 3 værelses på 72 kvm, så umiddelbart burde jeg have meget plads, men mere vil jo have mere, ikke? Så jeg kan naturligvis godt bruge 10 kvm mere. Men jeg har alt hvad jeg skal bruge og mere til. Så jeg klager bestemt ikke på den grund. Jeg håber at I kan finde inspiration i billederne, ligesom jeg..

God dag til jer :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Ziito