Recipe: Hot pumpkin soup

Look of the day: Camel down

camel. camel2
camel3
camel4
Look of the day: Læderjakke: SP, Tee: Selected femme, Nederdel: H&M, Støvler: H&M

Jeg er ret så vild med det der ferie. Jeg er gået i en afslapnings mode og jeg er vild med det! Jeg har læst bøger, ryddet op, gjort rent, sovet adskillige middagslure, og tilbragt tid med veninder og min søde søstre. Jep, jeg kunne godt bruge flere uger på dette. Og da vejret bød sig i dag, så tog jeg en lidt længere løbetur. Jeg elsker simpelthen at løbe og i dag var bare endnu en grund til at løbe. Især i travle perioder kan det være svært at finde tiden til at løbe, men jeg sniger mig til en hver mulighed, for at kunne løbe en lille tur. Jeg skulle jo gerne kunne løbe mit næste halvmarathon på et tidspunkt. (jeg krydser fingre)

Udover at have været aktiv og knap så aktiv på hjemmefronten. Så var jeg forleden nede og få tjekket mit syn. Jeg har længe døjet med lidt trætte øjne og jeg har sporet mig frem til at det muligvis kunne være min linse. Alt dette fortæller jeg om i morgen, hvor du/I kan læse mere om mit syn, andres syn og andre vigtige sager, man skal være opmærksom på. Så kig ind i morgen, ikke? :-)

Outfittet er faktisk hvad jeg havde på i går, da jeg var nede og besøge min lillesøster. Vi tog en dag med shopping, men da vejret ikke just var solskin, så blev det lidt problematisk med at få taget billeder. Heldigvis var der tørvejr i ca. 5 min. Så vi skyndte os ud og knispede et par billeder. Og jep jeg har farver på denne gang. Men jeg er blevet så vild med camel farven og tænkte at det var en god mulighed for at skifte ud med mit mørke tøj til et lidt mere farverig outfit. Hvad synes I om det? :-)

27 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recipe: Hot pumpkin soup