Stilhed

LOOK OF THE DAY: BLUE blue

IMG_0719x
IMG_0734x
IMG_0762x
IMG_0785xx
IMG_0798x
IMG_0815x
IMG_0717x
IMG_0788x
LOOK OF THE DAY:
Cardigan: ASOS (lignende HER), Tee: Vero ModA, Jeans: Dr. Denim (lignende HER) Sandaler: Vagabond (lignende HER) Clutch: ERBS Denmark, Ur: CK, Armbånd: Dyrberg/Kern, Solbriller: Ray Ban

Det har ikke været med min gode vilje, at jeg har forsømt bloggen de sidste par dage. Det plejer ikke at ligne mig. Og jeg har virkelig tænkt meget på bloggen. Men da jeg tirsdag aften begyndte at få feberlignende syge, så måtte jeg altså overgive mig og hvile mig i sengen. Og det er primært hvad jeg har fået de sidste to dage til at gå med også. Nogle gange overrasker det mig at jeg kan blive SÅ syg, SÅ hurtigt. Og det ærger mig altså. For jeg havde så mange planer de to dage, som jeg desværre har måtte aflyse og istedet være rastløs og kede mig med sygdom.

For inderste inde, så er jeg ret dårlig til at være syg. Jeg dur ikke til at ligge stille og slet ikke når jeg bare ligger herhjemme. Men nogle gange skal man altså lære det på den hårde måde og lytte til ens egen krop og lad sig hvile.
Jeg er dog ikke helt på dupperne i dag, men jeg har været på arbejde og har såmænd også planer om at tage til en personalefest med mit arbejde i aften. Så må vi se om det går ;-)

Egentlig havde jeg tænkt mig at vise ovenstående outfit i onsdags, da outfittet egentlig er fra weekenden, hvor jeg var på vej ned til min veninde, som et barselsbesøg. Og egentlig havde jeg tænkt mig at vise en ny negleguide og egentlig havde jeg tænkt mig at vise jer en ny cocktail i dag. Men men men så kom der lige en sygdom oveni, hvilket har kulminerede mine planer. Så vi tager lige det hele fra starten af ;-)
Vi starter med outfittet i dag og så tager vi negle. Og så ser jeg lige hvad jeg mere kan få tid til :-)
For ahem… Der er nemlig nogen der skal til noget festivitas-lignende-i-den-lokale-by, så det kunne tænkes at jeg var væk hjemmefra hele dagen i morgen. Men jeg skal nok sørge for noget godt til jer ;-)

Tak for jeres tålmodighed – nu er jeg atter tilbage igen. Mindre syg, men mere frisk ;-)

God fredag til jer <3

24 kommentarer

 • Marianne

  Godt at høre at du har fået det bedre. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Godt at høre at du har fået det bedre. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Flot cardigan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Flot cardigan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Sygdom kan komme på de helt forkerte tidspunker. Kender det godt.
  Ellers et fedt outfit ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Sygdom kan komme på de helt forkerte tidspunker. Kender det godt.
  Ellers et fedt outfit ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Outfittet klæder dig rigtig flot. Du er Også pæn i blåt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Outfittet klæder dig rigtig flot. Du er Også pæn i blåt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak! Jeg er også meget glad for den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak! Jeg er også meget glad for den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ja! Jeg kan slet ikke finde ud af at være syg. Det kommer i den grad på det forkerte tidspunkt denne gang ;-)
  Og tak tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ja! Jeg kan slet ikke finde ud af at være syg. Det kommer i den grad på det forkerte tidspunkt denne gang ;-)
  Og tak tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ha ha mange tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ha ha mange tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Godt at høre at du har fået det bedre. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Flot cardigan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Sygdom kan komme på de helt forkerte tidspunker. Kender det godt.
  Ellers et fedt outfit ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ja! Jeg kan slet ikke finde ud af at være syg. Det kommer i den grad på det forkerte tidspunkt denne gang ;-)
   Og tak tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Outfittet klæder dig rigtig flot. Du er Også pæn i blåt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed