2 gode til kroppen

LOOK OF THE DAY: Leather LEATHER

IMG_9124XX
IMG_9389x
IMG_9131x
leatherleather
IMG_9392x
LOOK OF THE DAY: Læderjakke: Bruuns Bazaar, Bluse: XXXX (lignende HER) Nederdel: Købt i Shanghai (lignende HER) Espadrillos: Sixmix, Taske: ASOS (lignende HER) Solbriller: Rayban fra Thiele Holstebro

I weekenden rejste mine forældre afsted på krydstogt og jeg har været så heldig at låne deres bil hele ugen. Og sikke en frihed det har medført sig. Jeg nyder virkelig at jeg har en bil og jeg nyder at jeg pludselig kan tillade mig at handle mere ind end jeg plejer. Især fordi der ikke kan være det helt store indkøb i en min lille cykelkurv. Så jeg nyder virkelig de sidste par dage som “bil-ejer” ;-)

Men i søndags tog min søster og jeg hjem til mine forældres hus. Vi gik et par ture med min niece og så var der jo en mulighed for at lokke søsteren til at tage et par outfitbilleder, of course! Selvom det måske ikke syner på billedet, så var det altså ret varmt den dag. Ganske vidst var det en anelse overskyet, men der var tørvejr og “bare ben” vejr ;-) Selvom jeg lige skulle vænne mig til tanken om at have bare ben igen, så var det altså ganske rart og ikke mindst praktisk. Jeg elsker jo at slentre rundt i mine nederdele, så jeg går bare og venter på at muligheden byder sig igen.

Nåmen jeg har en lang dag foran mig. Jeg skal på arbejde, der er en masse at lave for tiden og en masse der skal afsluttes inden weekenden. Derefter skal jeg mødes med min lillebror nede i byen, senere skal jeg ud at spise og i aften skal jeg i teatret. Så det bliver altså en lidt hyggelig dag, hvis I spørger mig :-)

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 gode til kroppen