LOOK OF THE DAY: CUBES & grey

On a rainy day

rainy day

on a rainyday2

Jeg ved ikke hvordan vejret er andre steder, men her i Jylland, hvor jeg bor regner det ret så meget. Det har det nærmest gjort hele dagen og jeg troede egentligt at vi skulle se lidt af sommeren i denne uge, måske ikke? Nå, men så er dette indlæg vel egentlig meget passende. Billederne er faktisk nogle gamle nogen jeg har haft liggende og som jeg havde glemt alt om! Efter en lille oprydning i mit billedegalleri fandt jeg de her billeder af en dag, hvor min søster og jeg gøglede den med hættejakke og solbriller på en ellers grå regnvejrsdag. Af en eller anden grund fik jeg aldrig vist jer billederne. Faktisk fandt jeg også et outfit jeg havde glemt at vise jer, så den kommer på bloggen i en af de kommende dage, ups ;-)
Jakken er faktisk Bon’a parte, hvor de bla. har sindsygt meget udsalg på deres webshop i øjeblikket. Egentlig har Bon’aparte aldrig faldet i min smag. Jeg har altid synes det var for ‘voksent’ til mig. Men efter de har lavet deres kollektioner om og at jeg selv er blevet lidt ældre (man er vel en voksen dame, når man er fyldt 26 år, ikke?) så er jeg blevet mere vild med Bon’a parte. Solbrillerne er fra Thiele Holstebro, som har et stort udvalg af solbriller. Jeg overvejer faktisk om jeg skulle forkæle mig selv med de selv samme solbriller, men bare i guld. ;-)

Jeg er lidt småsløj i dag, så det bliver til en kort update og så må jeg vist hellere under dynen igen.

Jeg kigger ind til jer i morgen med en ny opskrift på sunde glutenfri boller. Glæd jer!

Må I få en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: CUBES & grey