10 tanker i lufthavnen

10 tanker i lufthavnen

IMG_1972x

Okay, et lidt anderledes ferie-indlæg, et særdeles fjollet et af slagsen. Så får I også lige min fjollede side at se ;-)
Men da jeg forleden sad i Frankfurt lufthavn og havde oceaner af tid, så kom jeg til at smågrine lidt for mig selv over alle de skøre ting, der sker i en lufthavn. Jeg betragtede andre rejsende folk og så deres små problemer ved både check in eller hvordan de shoppede løs i Tax-free. Hvilket fik mig til at tænke over de tanker jeg gør mig, når jeg selv er i lufthavnen og skal ud at rejse.
Derfor har jeg fundet 10 tanker, som jeg selv har haft i en lufthavn. De skal selvfølgelig deles med jer, med en god portion humor og en smule ironi ;-)

1. At du får pakket ALT for meget i din kuffert og frygter at du skal betale for overvægt i lufthavnen. Mon du ville få brug for din Canada Goose jakke på Mallorca?

2. At du stresser og skynder dig ind i lufthavnen og nærmest kampsveder, indtil man finder ud af at din check-in line først åbner om 1 time.

3.At du prøver at smile sødt til manden ved Check-in, for at undgå at betale overvægt for din kuffert.

4.At du pludselig står med 4 bluser og en jakke på, for at undgå betalingen for overvægt, da dit søde smil ikke virkede…

5. At det bliver ved med at bippe hver gang du går igennem metaldetektoren og får koldsved, fordi du tror sikkerheds vagterne vil anholde dig. Men egentlig bare finder ud af at der er en metalspænde på dine sandaler.

6. At du faktisk har været i lidt for god tid i lufthavnen, så man føler sig lidt sulten og køber den HELT STORE frokostmenu. Du skulle jo bare have en (lille) frokost.

7. At du lige kigger forbi beauty afdelingen og prøver adskillige parfumer og fik desværre prøvet Chanel No.5 og må derfor stinke af en ældre dame resten af dagen.

8. At du bruger mindst 100 kr på slik. Selv efter en stor frokost, så er det jo vigtigt ikke at gå ned på mad. Og så undgår man jo også propper i ørene i flyet!

9. At du sætter dig i flyet og det eneste ord du ikke må sige er BOMBE eller FLYSTYRT, men egentlig er det de eneste to ord, der kan komme ud af din mund nu.

10. At blive placeret i flyet lige ved siden af et skrigende barn eller Mister-jeg-ligger-lige-og-halvsover-ind-over-din-plads.

Har I nogle tilføjelser? :-)

6 kommentarer

 • Gitte Hansen

  Hahahahaha.. Det sjoveste indlæg længe.. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Man står ved gate og skal have skannet sit borading pas og ser at man er ved den forkerte gas og løber afsted.. Pinligt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Jensen

  Fedt indlæg. Så sjovt at høre dine tanker i lufthavnen. Du er bestemt ikke alene. Jeg kan nikke genkende til mange af dem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Når man bliver placeret bagerst i flyet lige ved toiletterne, så når halvdelen af flyet står i kø til disse, står de og kigger på alt, hvad man laver… (+man risikerer røv i hovedet, når nogen skal passere køen og de står ind til siden lige ved dit sæde)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ha ha ha den var god ;-)
   Og fuldstændig autentisk i hvad der sker ombord på flyet ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tanker i lufthavnen