Lately

LOOK OF THE DAY: Blue & WHITE

IMG_3965XX

IMG_3955X

IMG_3935X

IMG_4010X

IMG_3926X

IMG_3962X
LOOK OF THE DAY: Skjorte: Second Female (lignende HER), Nederdel: Mbym (lignende HER og HER, Pumps: Bianco, Solbriller: Ray Ban, Ur: Pilgrim, Clutch: Erbs Denmark.

Hold nu op, hvor er jeg altså ret fan det dersens solskin. Jeg elsker at sommeren er kommet tilbage og at jeg ENDELIG kan få brugt lidt af mit sommertøj. Det har ellers bare hængt og samlet støv det sidste lange stykke tid ;-)

Som I nok også kan fornemme, så er det også blevet en del lettere at tage outfitbilleder, når vejret og varmen byder på det. Jeg kan i hvert fald mærke at denne sommer har jeg fået taget en hel del flere outfitbilleder i forhold til sidste år.
Men nu hvor det er varmt og aftenerne er lysere, så bliver det også en anelse lettere at få tid til outfitbilleder. Jeg kan huske i vinters, hvilket dilemma jeg stod i, når jeg gerne vil have foreviget et outfit. Først skulle jeg have fat i en der kunne tage billederne og så skulle det helst tages inden kl. 16, hvor der blev mørkt. Ahem..og når man først har fri sent på eftermiddagen, så hænger de vilkar bare ikke sammen ;-)

Så jeg er ret glad for at sommeren varer ved og at jeg kan få skudt en hulens masse outfitbilleder ;-)

I dag står den på arbejde og forhåbentlig lidt sol på næsetippen i eftermiddag og så tror jeg hellere at jeg må ud og løbe en tur i aften, hvor der trods alt er lidt koldere temperatur ;-)

 

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately