Mine morgenrutiner

Rabatkode til HVISK

IMG_0595X

IMG_0638X
Ringe: HER & HER, Halskæde: HER, HER & HER

Uhh jeg har en dejlig nyhed til jer! Jeg har nemlig fået lov til at dele en rabatkode til HVISK, hvor I kan sparer 20 % på jeres næste køb. Det eneste I skal skrive ved Checkout er CELEBRATING20 og der vil blive trukket 20 % af prisen. Ja, det er måske lidt ærgerligt at komme med sådan en nyhed et par dage før lønningsdag – derfor har jeg fået lov til at forlænge rabatkoden helt til på søndag!! Så hey, du kan sagtens nå at benytte dig af tilbuddet! Jeg overvejer selv at bruge rabatkoden til denne smukke halskæde! Suk… Den har I vist hørt rigeligt herinde på det sidste… Så nu har jeg besluttet mig for at købe den ;-)

Jeg har vist nedenunder hvilke HVISK smykker jeg tidligere har vist på bloggen og også linket til dem, så det skulle være ligetil :-)

IMG_8872X
Ringe: HER, HER

IMG_4500X
Armbånd: HER

IMG_4392
Ringe: HER & HER

   

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mine morgenrutiner