I would like to wear

Mine morgenrutiner

IMG_8886X

Jeg er ret fan af morgenstunden. For jeg elsker faktisk at “dække” bord til min morgenmad og have god tid til at spise min morgenmad. Jeg har efterhånden fået dannet mig nogle morgenrutiner. Nogle rutiner som jeg gerne vil holde fast, fordi jeg kan mærke at det er sundt og godt for mig.
Og sådan nogle rutiner er vel værd at holde fast i, ikke?

IMG_8894X

Jeg kan af og til finde på at spise en grape eller en appelsin ved siden af min morgenmad, men det er som om at det ikke giver det “rette” skud af vitaminer og mineraler. Jeg er derfor udover min sædvanlige skyr/yoghurt med musli morgenmad også begyndt at få lidt flere vitaminer indover. I øjeblikket spiser jeg gerne 2 Omnimin tabletter, for at booste min krop med vitaminer og gøre den klar til vintertiden, hvor jeg har for vane at blive syg og træt. Derudover spiser jeg EPA+GLA fiskeolie.

IMG_8908X

Jeg spiser meget varieret morgenmad, men for det meste er det skyr med müsli, bær og en lille smule honning. Og så spiser jeg oftest et stykke frugt. Jeg kan nemlig godt lide at have en god og stor morgenmad, specielt fordi det holder mætheden i længere tid, men nok også fordi jeg er så sulten når jeg står op ;-)

IMG_8933XAX

Tilsidst så tager jeg mit daglige shot af de 2 gode olier, som plejer både kroppen og huden. Smagen er ikke ligefrem den bedste, men det er hurtigt overstået og så drikker jeg gerne et glas juice til, for at neutralisere smagen.

IMG_8980X

Og så er det også vigtigt med en god nattesøvn. Jeg sover allerhelst 8 timer, hvis jeg kan slippe afsted med det. Det giver bare en vis ro at være udhvilet om morgenen. Jeg står normalt op hver dag kl. 6 og ligger gerne i min seng mellem kl. 21-22. Okay, uden at lyde som en gammel mormor, så kan jeg altså godt lide at få min nattesøvn og samtidig stå tidligt op og have en god morgen med ro til morgenmad og helt uden at stresse rundt.
Derfor holder jeg så meget af mine morgenrutiner, at det er noget jeg vil fortsætte med. De gode vaner kan bestemt mærkes :-)

12 kommentarer

 • Line

  Det Lyder hyggeligt med sådan morgen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det Lyder hyggeligt med sådan morgen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine

  Kan du mærke en forskel ved at du spiser vitaminer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine

  Kan du mærke en forskel ved at du spiser vitaminer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det Lyder hyggeligt med sådan morgen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine

  Kan du mærke en forskel ved at du spiser vitaminer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Jeg kan virkelig mærke en forskel. Jeg er ikke så træt længere og energien er helt anderledes :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er også super hyggeligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er også super hyggeligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg kan virkelig mærke en forskel. Jeg er ikke så træt længere og energien er helt anderledes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg kan virkelig mærke en forskel. Jeg er ikke så træt længere og energien er helt anderledes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to wear