Lately

LOOK OF THE DAY: SWEATER WEATHER

</a

LOOK OF THE DAY: Frakke: Gammel (lignende HER) Tørklæde: SAND (lignende HER) Taske: Marc Jacobs, Støvler: JUSTFAB, Ur: Carrie Taylor, Ring: BYBIEHL

Pyh, jeg synes jeg er lidt sløv i betrækket i dag. Men det er vel okay, når det er første arbejdsdag efter ferien, ikke?

Selvom mandagen startede med en god morgenmad og en god juice, så synes jeg alligevel at jeg er noget træt efter dagens arbejdsdag. Jeg vil egentlig bare lige kigge ind til jer og vise jer et outfit fra forleden dag, hvor den stod på lidt shopping ;-) Outfittet er meget simpelt og jeg mindes bare hvor koldt og blæsende det var, så jeg havde egentlig mest lyst til at pakke mig ind i sort og en masse lag. For brrr hvor er det altså koldt for tiden. Eller er det bare mig?

I aften skal bruges hjemme. Jeg har nærmest boet hos min kæreste i juleferien og nærmest boet i en taske den sidste uges tid, så trænger jeg lige til at være lidt hjemme og få vasket tøj osv. Derudover får jeg besøg af min lillesøster, som jeg glæder mig til at se! Og så pønser jeg lidt på at lave nogle sunde opskrifter til jer. Mon det har interesse?

Jeg kigger ind til jer senere med vinderne af Blockbuster konkurrencen :-)

8 kommentarer

 • Hvor ser du godt ud :)

  Der er virkelig koldt udenfor – uha, og med min tykke gravidemave er det svært at finde en jakke jeg kan holde varmen i :(

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud :)

  Der er virkelig koldt udenfor – uha, og med min tykke gravidemave er det svært at finde en jakke jeg kan holde varmen i :(

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde! Og endnu engang tillykke med maven! Du er nu ellers så fin med maven, trods kulden selvføglelig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde! Og endnu engang tillykke med maven! Du er nu ellers så fin med maven, trods kulden selvføglelig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Du er SÅ smuk Henriette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Du er SÅ smuk Henriette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det er blevet sindsygt koldt udenfor, så jeg pakker mig også ind i masser af lag ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det er blevet sindsygt koldt udenfor, så jeg pakker mig også ind i masser af lag ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately