Udsalgsfavoritter

LOOK OF THE DAY: Turtle winter

LOOK OF THE DAY: Frakke: Gammel (lignende HER) Bluse: Mbym (lignende HER) Nederdel: Minimum (lignende HER) Støvler: H&M (lignende HER) Halskæder: HVISK & BYBIEHL

Selvom jeg måske kan se en anelse sur ud på billedet, så er det langt fra tilfældet! Ganske vidst frøs jeg, da min søster og jeg lige hurtigt ville tage et par billeder af dagens outfit. Så det blev kun til et par få billeder med flyvende hår og blå læber ;-) Derefter skyndte vi os ind på en cafe og fik varmet os på varm kakao.

Jeg er virkelig blevet glad for rullekrave bluserne og denne må være min favorit. Desværre kan jeg ikke finde nogle links på den til online-butikker. Men jeg skal nok holde øje og melde tilbage.

Jeg har glædet mig til i dag. Lige om lidt tager jeg på arbejde og bagefter arbejde skal jeg lige ned i byen og kigge, derefter har jeg et møde i banken og senere i eftermiddag skal jeg på besøg hos hende her, som fejrer fødselsdag. Jeg glæder mig til at besøge hende og gense nogle søde veninder!

Nå jeg må hellere smutte på arbejde!

God dag fineste!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgsfavoritter