Give me goldies

Strømpelykke

Okay, blandt alle modeblog indlæggende, så har jeg valgt at tage et emne op som faktisk er ret relevant på nuværende tidspunkt og faktisk også ret praktisk.

Jeg ved ikke om jeg er den eneste der har problemer med dette, men jeg vælger nu alligevel at dele dette tip med jer.

På selv den koldeste vinterdag, så fryser jeg altså mine små fusser indeunder mine fine støvler. Hvis det stod til mig, så havde jeg pakket mig ind i store strikkede sokker, altså hvis der var plads til dem i mine støvler, bevares ;-)

Men i lang tid har jeg faktisk brugt mine tynde nylonstrømper til mine støvler, specielt hvis det er en finere støvle, hvor en almindelig strømpe ikke kan være i. Men det bliver altså bare lige lidt for koldt, især i vinterdagene, hvor der er sne overalt.

Nu har jeg ENDELIG fundet strømpen, som kan puttes ned i hvilken som helst støvle og samtidig holder mine fødder varme ;-)

Strømperne er faktisk perfekte og så stråler det ikke ligefrem ud af dem at det er en sportsstrømpe, så man tør godt at vise dem frem ;-)

Og nå ja, så er den super billig og man kan spare penge hvis man bestiller flere par. Du kan læse mere om dem HER.

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give me goldies