Interior ideas

LOOK OF THE DAY: Freezing blue

LOOK OF THE DAY: Frakke: Gammel (lignende HER og HER) Skjorte: MINUS (lignende HER) Jeans: Selected Femme, Støvler: Bianco Holstebro, Tørklæde: Pieces (lignende HER) Ur:Carrie Taylor, Ring: Bybiehl

Pyh jeg synes jeg render noget stærkt de her dage. Jeg har så mange ting jeg gerne vil nå og det er jo heldigvis gode ting! Så gør det ikke så meget at man lige stresser lidt rundt ;-) Men sådan er det vel, når man har et fuldtidsjob, en familie man gerne vil se, sludre med veninderne, en kæreste at kysse på og nå ja så lige en blog! Heldigvis arbejder jeg bedst under pres, så måske går det nok altsammen ;-) Men jeg har så mange fine ting jeg gerne vil vise og ikke mindst fortælle om. Og så er det jo bare super rart at have en blog, hvor man kan dokumentere alle disse fine ting! Jeg er i hvert fald fan ;-)

Nåmen det var jo egentlig outfittet det skulle handle om. Outfittet er fra i weekenden, hvor jeg endnu engang lokkede min søster til at tage et par billeder. Jeg er blevet ret glad for skjorter og denne blå sag er blevet en af mine yndlings. Jeg kan desværre ikke finde den på nettet lige nu, men jeg lover at vende tilbage med et link snarest muligt :-)

Jeg vil holde fri for i dag og smutte forbi posthuset. Ahh lykken ved at have en bil, når man skal hente en storm af pakker ;-) yay!

8 kommentarer

 • Anne Kathrine

  Du er så smuk Henriette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Bach

  Husk at passe på dig selv. Du lyder som en travl pige. Bare rolig du skal nok nå det hele :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Trabjerg

  Tillykke med bilen <3
  Du må for resten godt linke til skjorten, når du finder den. Den er fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du altså fin ud ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde Karina
  God weekend til dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3
  Uh ja det skal jeg huske :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Åh tak, hvor er du dog sød :-) Dejlige ord på sådan en fredag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior ideas