LOOK OF THE DAY: MISS candyfloss

LOOK OF THE DAY: MISS candyfloss

IMG_9157X

IMG_9201X

IMG_9257X

IMG_9215X

IMG_9170XLOOK OF THE DAY: Sweater: Topshop, Nederdel: Selected Femme, Støvler: Bianco, Halskæde: BYBIEHL og HVISK, Taske: Marc Jacobs

Er jeg den eneste der kan se alle mine grå/hvide hår stikke ud alle vegne? For JA jeg har nemlig de der (knap så fine) hvide hår. Jeg er dog ikke meget for at indrømme det at jeg i en alder af 27 år kan findes et hav af hvide hår blandt mit mørke hår. Hvilket også forklarer hvorfor jeg næsten altid har håret hængende ;-)

Nå men fra den hvidhåret dame til outfittet. Det var jo egentlig det indlægget skulle handle om ;-) I anledningen af at det er valentines dag lige om lidt, så er jeg hoppet i en candyfloss bluse. Ahh spøg til side ;-) Jeg er bare hoppet i en dejlig og vamset sweater, som tilfældigvis har den rare lyserøde farve. Jeg synes den gav så meget kulør og forårsfornemmelse, især fordi det regnede da vi prøvede at tage billeder af outfittet ;-) Komisk ikke?

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: MISS candyfloss