Got a favorite?

Nails: Miss Fancy Pants

IMG_5132X

Uh selvom det regner og det hele føles lidt efterårsagtigt. Så synes jeg nu alligevel at det er ret hyggeligt ;-)
Derfor har jeg også allerede efterårsfarver på neglene. Eller egentlig kunne denne neglelak vel også bruges om sommeren. Men nu er jeg jo lidt i efterårs stemning – så nu er det en efterårsfarve ;-) hehe..

Neglelakken er fra Essie og hedder noget så fint som Miss Fancy Pants – er det ikke fedt?
Da jeg modtog neglelakken, så tænkte jeg straks at denne neglelak er lige mig. Jeg elsker når produkter har et navn og at det er nogle specielle navne, istedet for bare et nummer i rækken. Så Miss Fancy Pants og jeg er allerede blevet ret så gode venner, kan I jo nok forstå.

Neglelakken må være et af de mest holdbare lakker jeg nogensinde har prøvet. Jeg tog den på i fredags og den er stadigvæk på mine negle. Det var faktisk først indtil i går, at lakken på negletipperne begyndte at falde af. Så jeg er ret imponeret. Og nå ja så er farven helt vildt fin og perfekt til at matche andre lakker med. :-)

Nu vil jeg smutte på posthuset og hente pakker (yay!). Senere står den på dinnerdate og et spændende foredrag!

Må I få en dejlig aften <3

IMG_5025

IMG_5138

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Got a favorite?