Garden inspiration

Lately

har taget forskud på foråret og holdt tapas aften med nogle dejlige mennesker <3

har haft en sød veninde på besøg til brunch

og som havde den fineste forårsbuket med til mig <3

Har modtaget de fineste lakker fra Sally Hansen

Nougat mazarintærte og kvalitetstid med ham den søde <3

En ny Monstera er flyttet ind i junglehjemmet ;-)

Og så er der også vokseværk af pileaer i junglehjemmet! Begynder snart at mangle urtepotter ;-)

Hvor kan jeg kun blive glad, når jeg tjekker kameraet og mobilen for billeder fra ugens løb. Det har været en så rar uge med nogle dejlige stunder. Jeg elsker når ugen har bestået af sammenkomster med nogle dejlige mennesker, som jeg holder af. Især fordi det ikke altid er tilfældet at jeg har tid til det, så jeg værdsætter det så meget, når tiden endelig er med mig. :-) Derfor var det også noget så rart, når spontane oplevelser pludselig falder ind over mine planer. Det tror jeg faktisk er ganske sundt ;-)

Den kommende uge byder altså også på nogle rare ting. Jeg har taget mig et par fridage og holder derfor en ekstra lang påskeferie (det føles ret tiltrængt) og så har vi planlagt en weekend i det københavnske sidst på ugen. Jeg glæder mig meget til at besøge byen igen og ikke mindst smugkigge på mit gamle hood på Frederiksberg ;-)

Og så må I altså undskylde at jeg ikke har været så flittig til at svare på alle jeres kommentarer i denne uge – jeg lover at svare dem alle inden for de næste par dage. I promise!!

Må I få en dejlig aften <3

4 kommentarer

 • Marie Klostergård

  Fine billeder. Mon vi snart få gemalen at se?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Det kan godt være at du bliver glad når du sidst på ugen ligger billeder op.Men det gør jeg også. Jeg elsker dine lately søndage, de gør mig så glad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Åh hvor er du dog sød Nete – det varmer helt vildt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Uhh.. Det var da et sjovt spørgsmål – mon ikke han snart dukker op på bloggen før eller siden ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garden inspiration