Cowboy nederdele

Cowboy nederdele

cowboynederdele

Kan indeholde afilliate links: 1. Miss Selfridge// 2. Topshop// 3. Vila// 4. Topshop// 5. Even&Odd// 6. Only// 7. Mint&Berry// 8. New Look// 9. New Look// 10. Mint&Berry

Jeg drømmer om at kunne bære en af de lækre cowboy nederdel med bare ben her til sommer. Og ja ja nu er jeg lige kommet over min snue, så jeg må vist hellere tænke i lag på lag og masser af strik lidt endnu. Altså indtil det bliver varmere. Men da solen har tittede lidt frem de sidste par dage, så går jeg altså og længes lidt efter en ny forårsgarderobe. Og i sidste kom jeg til at klikke nr. 7 hjem. Indtil videre har jeg brugt den til et par lune sweater og et par strømpebukser.
Jeg er ellevild over at cowboynederdel er et hit igen i år og jeg kan næsten ikke vente med at hoppe i flere nederdele når foråret for alvor tager os med storm.
Man har vel også lov til at have forskellige farver denim, ikke? ;-)

Jeg har haft nogle lange dage i denne uge og det er desværre gået udover bloggen. Det ligner mig ikke og jeg er bestemt heller ikke fan af dette. Jeg lover jer dog, at jeg har en bedre løsning, som jeg arbejder på. Mere om det på et andet tidspunkt :-)

Hav en dejlig aften <3

\"follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cowboy nederdele