Ingefær shot med citron og æbler

LOOK OF THE DAY: Simple yellow

 

LOOK OF THE DAY: Kimono: Mint&Berry// Kjole: Selected Femme// Halskæde: Bybiehl// Pumps: Bianco

Hello ladies!

Jeg tænkte lige at jeg ville kigge ind med billederne af outfittet fra i går. Indimellem regnen var der lige en lille pause med ganske let solskin og der fik jeg lokket min søster til at snuppe et par billeder af outfittet. Vi var på vej ud af at spise og skulle senere i biffen og se De Standhaftige – anmeldelsen af filmen kommer en af de nærmeste dage ;-)

Jeg har tilladt mig at holde en fridag i dag, eller jeg havde faktisk glemt at jeg skulle holde fri i dag, men min kalender mindede mig heldigvis om det ;-) Thank you! Så dagen i dag er blevet brugt på at finpudse bloggen (der er kommet en ny header herinde) og små ærinder nede i byen. Og nå ja så fik jeg lige skiftet sommerdæk på bilen – yay det må være endnu et tegn på forår, ikke? ;-)

Weekenden byder på en masse finurlige sager. Jeg har et hav af mails og kommentarer (!!) jeg skal have svaret tilbage på. Derudover skal jeg i det kreative hjørne og lave invitationer til et barnedåb i familien og så vil jeg kaste mig ud i at lave lakrids mandler.

Men nu vil jeg hoppe i køkkenet og laver fredagsmiddag bestående af andebryst og bønnefritter med hjemmelavet chilimayo. Og muligvis et glas vin til ;-)

Må I få en fab fredag og ikke mindst en dejlig weekend <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingefær shot med citron og æbler