2 måneder med Áme Pure

Lately

En glad type til konfirmation i dag – hep hey for solskin!!

Kan vi lige tage denne uge en gang til? Hold nu op tiden er fløjet afsted i denne uge. Ifølge min dagsorden, så er jeg stadigvæk kun ved mandag. Hmm.. Hvor blev tiden af?

Men selvom tiden er fløjet afsted og jeg føler at jeg ikke har nået ret meget, så er jeg glad for at jeg med billeder kan dokumentere, at jeg nok alligevel har nået en masse ;-) Derfor holder jeg også meget af de her Lately indlæg, da jeg hver søndag kan få repeteret hvad der er sket i ugens løb. Og på den måde kan mindes alle de gode øjeblikke ;-)

Ugen er bla. blevet brugt på blogmøder, blogarbejde, spisning med nogle dejlige veninder, en hyggelig roadtrip med de bedste søstre, en lille shoppetur, tømt de sidste flyttekasser, har været på jagt efter et lille oliventræ til huset og en masse dejlige ting.

Vi er lige kommet hjem fra konfirmation og er temmelig trætte. Så jeg tror at resten af søndagen skal bruges på opladning til en ny og kort uge ;-)

Må I få en dejlig søndag <3

Der er sørme hoppet et oliventræ i min indkøbskurv. Helt tilfældigt selvefølgelig ;-)

Har været på besøg i Århus til en hyggelig brunch.

På roadtrip med de bedste søstre <3

?Super hyggelig middag med nogle søde veninder. 

?Små pileababy madness i huset. ;-)

Brunchdate med ham den søde på Cafe sommersko <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 måneder med Áme Pure