Nem laksesalat

LOOK OF THE DAY: Sunday blue suit

LOOK OF THE DAY: Kjole: Inwear// Pumps: Bianco// Taske: Marc Jacobs// Armbånd: Bybiehl// Ringe: Hvisk HER og HER.

I søndags var vi til konfirmation i Caspers familie. Og vejret var lunt og solen skinnede højt på himlen. Derfor var der selvfølgelig en god anledning til at shoppe i en stribet kjole og uden jakke, vel at mærke. ;-)
Så på vejen hjem fik jeg lokket Casper til at tage et par hurtige billeder, imens solen stadig skinnede. Jeg tror endelig at han har vænnet sig til tanken om at bo med en blogger, og at man skal agere som fotograf i ny og næ ;-)

I dag er vejret desværre anderledes (i hvert fald i Jylland) hvor der er en anelse koldt og småregn. Øv. Men derimod kan jeg glæde mig til at skulle besøge en dejlig veninde i aften sammen med nogle andre dejlige damer. Og så glæder jeg mig altså til at kunne gå på weekend fra i morgen. ;-) 

Må I få en dejlig aften <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem laksesalat