NAILS: Russian roulette

LOOK OF THE DAY: Got my jacket on

LOOK OF THE DAY: Frakke: Barbaras Choice// Kjole: Selected Femme // Sandaler: Bianco// Taske: Mulberry//

I søndags var jeg med hele min familie ude og spise. En super hyggelig middag og en rar måde at afslutte en god uge på. Solen var desværre ikke at ane på himlen den dag, så jeg var derfor hoppet i den lille sorte kjole og med en god frakke over mig. Helt ærligt – hvor blev solen og varmen af?

Men nu hvor jeg tænker over det, så gør det måske ikke så meget at solen er væk for en stund. For så har jeg rig mulighed for at flashe min nye jakke fra Barbaras Choice. Jeg er ret vild med at jakken føles varm, men faktisk er ultra tynd. Jeg er sikker på at vi nok skal blive ret gode venner i efteråret også ;-)

Nå nem mormor her er jo allerede på vej i seng ;-) Vækkeuret siger kl. 4 i nat – jep du læste rigtigt kl. 4!!!!! Men når jeg ved at turen går til København, så gør det måske ikke så meget at skulle med toget kl. 5.30 ;-) hehe.. Der venter en hel dag i København med bla. møder og frokostaftaler, så jeg kommer nok til at løbe lidt stærkt i morgen ;-) Men jeg glæder mig!

Må I sove rigtig dejligt og forhåbentlig sove LÆNGERE end mig i morgen ;-)

Godnat!

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Russian roulette