MIDSOMMER NIGHT

LOOK OF THE DAY: Midsummer night

LOOK OF THE DAY: Strik: Mbym // Nederdel: Sisters Point // Solbriller: Rayban

Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig søndag på loppemarked med min familie. Vejret kunne godt have været bedre, men vi havde det så hyggeligt og fik solgt en masse. 
Det er min første gang i år, at jeg er taget på loppemarked. Egentlig har jeg altid elsket loppemarkeder, da jeg synes det er hyggeligt at gå og kigge lidt på andres ting og personligheder. Ikke mindst fornemmelsen af folks gamle ting, som de har meget kært. Der knytter sig altid en lille historie til hver enkelte ting på et loppemarked. Og jeg elsker jo de små historier hver især ;-) 

Men selvom vejret ikke var strålende, så skinnede solen alligevel en dag i denne uge. I onsdags tog jeg med min mor på hyldeblomst rov, som jeg fortalte om i går. Og selvom det nu var planen, at vi skulle hyldeblomst rov, så var der jo ingen undtagelse for, at vi liiige hurtigt kunne tage et par outfit billeder ;-) Jeg synes outfittet minder mig allermest om en midsommer nat, – jeg mangler egentlig bare blomsterkransen, and then I’m there! ;-)

Jeg kigger ind til jer senere i dag med ugens Lately og i morgen har jeg vist kommet til at love et par stykker af jer, at dele min mors opskrift på hyldeblomst saft. So stay tuned! ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIDSOMMER NIGHT