3 dage på juicekur - hvordan gik det?

MIDSOMMER NIGHT

Selvom min uge har været ret booket med en masse planer, så er det altså rart at have en enkelt aften med en ret sjov aftale. Forleden aften var jeg nemlig på besøg hos min mor. Hun havde fortalt at hyldeblomst sæsonen ligger tidligt i år og at hun ville gå på hyldeblomst rov en af dagene. Og hun havde inviteret mig med, sødt ikke?

Min mor går meget op i at tingene skal være af naturlige ingredienser og hun laver oftest alt maden selv helt fra bunden af, enten fra sin egen køkkenhave eller fra planter hun møder på sin vej. Det er altså ret sejt synes jeg! 

Derfor var jeg glad for, at hun inviterede mig med på en lille hyggelig hyldeblomst tur. Jeg er sikker på at jeg var mere “med” på sidelinjen, da jeg egentlig bare fotograferede hele turen, frem for egentlig at hjælpe med at klippe hyldeblomsterne af træerne ;-) Hov.. Sikke en datter, hva? ;-)
Heldigvis er min mor nok mere eller mindre vant til at jeg har hænderne fulde med et kamera eller to, så hun havde nok i forvejen regnet ud at hun ville stå med arbejdet selv ;-)

Hun er så sej min mor og jeg beundrer altså hendes mod og ikke mindst hendes måde at dyrke det naturlige og plantebaseret kultur. Måske jeg skulle få lidt mere grønne fingre lige som hende? ;-)

Men uanset så var det super hyggeligt og helt idyllisk at stå der i naturen og nyde de fine hyldeblomst træer blomstrer og den smukke natur omkring os. 

Så hvis I elsker hyldeblomst, så er det nu I skal på rov ;-)

??Mon I kunne tænke jer min mors hemmelige opskrift? 

2 kommentarer

  • Trine

    Så pæne altså du taer! Jeg vil rigtig gerne have opskriften

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni P

    Hyldeblomst rov minder mig om min søde mormor. Hun lavede også en god saft. Men jeg vil gerne prøve en ny hyldeblomstsaft opskrift!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 dage på juicekur - hvordan gik det?