Home office

30 dages squat challenge

?Nå, nu er juli måned ved at nå sin ende. Og som nogle af jer nok husker, så startede jeg juli måned ud med en såkaldt Squat challenge
Nogle af jer var endda så søde at tagge mig på Instagram opslagene, når I lavede dem. Det var SÅ sjovt at følge med :-) 

Men hvordan gik det?

Tjo.. Jeg synes faktisk at det gik super godt! Jeg lavede mine squats om morgenen og nogle gange dobbelt jeg op om aftenen. Jeg synes selv at jeg efterhånden kunne se en ændring som dagene gik. Altså indtil jeg tog til Tyrkiet – for jeg må nok indrømme at squats ikke ligefrem kom på programmet dernede. Ups.. Jeg glemte dem helt og adeles og jeg blev så smådoven på ferien, at jeg faktisk slet ikke fik trænet. 

Derfor er jeg altså en smule hooked på at lave en ny challenge for august måned. Derfor starter jeg op på selvsamme challenge i morgen d. 1. august – så har jeg ligesom gjort august klar til en del squats ;-) Kunne du tænke dig at træne med? Så læs med HER, hvordan du deltager :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home office