30 dages squat challenge

Lately

Nogen havde i smug købt slik på en hverdag! ;-)

Denne uge har der været fart på. Det er som om at tiden føles langsom, fordi alle andre går på ferie nu, men egentlig er ugen jo nærmest fløjet afsted! Og jeg synes altid at når vi kommer til fredag, så har jeg alligevel haft 117 aftaler og gøremål i ugens løb. Pyh..
?Derfor var det altså rart at kunne holde weekend, da jeg gik fra arbejdet i fredags. Selvom jeg godt kan mærke, at ferien begynder at presse sig på, så ved jeg også at jeg lige har en uge mere, inden det bliver min tur til at råbe FERIE!

Den kommende uge står på en masse arbejde. Jeg arbejder hjemmefra i næste uge, hvilket betyder en masse ro til at få afsluttet en masse sager inden fredagen lyder på ferie. Derudover skal jeg til en hyggelig fødselsdagsbrunch, muligvis en tur til Århus, et par blogrelaterede aftaler og forhåbentlig en smule afslapning ind imellem med en bog! (og gerne lidt solskin, tak!)

Må I få en dejlig søndag! <3

Oprydning i weekenden og muligvis lidt shopping! (det er ikke mig – det er ikke mig!)

Når man bliver forkælet af chokolade på alle mulige måder.. TAK til de søde piger fra Amaze <3

Ugens negle – se dem HER.

Fredagsfejring med ham den søde, med bla. sushi og bobler!

Har spist den bedste (og lækreste) kage i aftes – jeg har heldigvis fået lov til at låne opskriften ;-)

De nemmeste kartofler – se opskrift HER.

Vores lille chilitræ har vokset sig stort (se den for 2 måneder siden HER) med store chilier.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 dages squat challenge