TIRSDAGSTIP

LOOK OF THE DAY:

LOOK OF THE DAY: Bluse: YAS// Bukser: Selected Femme // Taske: Mango// Sandaler: Bianco//

Jeg er ret vild med efterår – bevares jeg er også ret begejstret for sommer, men jeg må indrømme at jeg glæder mig til at pakke mig ind i sweaters og lune strikke. Til at drikke varme drikke, mørke aftener og stearinlys. Og jeg føler lidt at efteråret begynder så småt at begynde, specielt når mørket falder tidligere om aftenen. Vi måtte være lidt hurtige til at få taget billeder af weekendens outift, inden mørket faldt på. Og klokken var altså kun 20! Men det må man jo tage med, når efteråret begynder ;-)

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde og vil lige hurtig tjekke dagens mail, inden jeg smutter afsted igen. Jeg skal nemlig i biffen i aften og se den smukke film Florence! Jeg er ikke vildt begejstret, men samtidig er jeg også spændt på at se filmen, da den nu alligevel indeholder et par fede skuespillere! 

Må I få en dejlig aften <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGSTIP