Status på avocadotræ - 5 måneder

A DAY IN AARHUS

I lørdags pakkede jeg bilen og kørte mod Århus. Jeg skulle besøge min søde veninde Maria og hygge nogle timer, inden vi sammen skulle videre til min venindes fest.

Jeg var lidt uheldig på starten af turen (mere om det på et andet tidspunkt) men derefter gik resten af dagen som smurt.

Søde Maria :-)

Vi tog ned til Street Food festival, hvor der er et hav af lækre madboder, som servere alt fra lækre desserter, indisk, sliders til vietnamesisk. Sidstnævnte hoppede vi på og fandt et sted at sidde.

Hele street food markedet er en gammel DSB garage, hvor der var linet bænke op både ude og inde. Der var super hyggeligt og selvom stedet var en anelse crowded, så bemærkede man det ikke, når man endelig sad ved bordene.

Vi bestilte 2 glas koldt vin og sad der midt i rummet fyldt med mennesker og spiste frisklavede vietnamesiske ruller og burger. Super lækkert!

Jeg har ladet mig høre at Street Food kommer til at have åbent hver dag, året rundt. Super lækkert og jeg kigger helt sikkert forbi, når jeg er i Århus igen ;-)

Resten af dagen og aftenen stod på lidt shopping og kandidat fest for en sød veninde!

Århus du har været skøn <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på avocadotræ - 5 måneder